top of page

Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat graag een bijzonder stukje natuur met velen wil delen! Wij willen dit doen door middel van het verhuren van de E-Chopper. Wij zijn Silent Ride een E-Chopper verhuurbedrijf met een vestiging in Klazienaveen. Vanuit dit punt kunt u met de E-Chopper snel genieten van het UNESCO-erfgoed Bargerveen.

 

De naam Silent Ride hebben wij gekozen omdat u op deze manier stil en zonder uitstoot van co2. Kan genieten van al het moois om u heen, in stilte. Wij verhuren de E-Chopper om een van tevoren vastgestelde route te rijden, door het Bargerveen een uniek reservaat.  Dit zodat u niets hoeft te missen van wat het grensgebied Nederland/Duitsland u te bieden heeft. Prachtig verharde fietspaden en diverse uitkijkpunten. De schaapskooi, die onderdak biedt aan ruim 1000 schapen en 110 runderen, is de kroon op de natuurontwikkeling Bargerveen. Er zijn verschillende eet/drink gelegenheden.

 

Onder het kopje Bargerveen vindt u meer informatie over het Bargerveen. Wij doen er alles aan om u een fijne dag te bezorgen! Graag zien wij u aan de industriestraat 19 in Klazienaveen. 

Tot snel!

 

Het Silent Ride team.

DSC_1958_edited_edited.jpg
DSC_1939_edited.jpg
bottom of page